Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Irene de Kater

De hoogste tijd! / Alweer 10maanden!

Dag lieve allemaal!

Het even geduurd maar mama heeft nu eindelijk de tijd genomen na bijna 2maanden om weer is wat over mij te schrijven!

Het gaat heel goed met mij! Ik kan al zoveel meer als 2maanden geleden! Ik kan zelfstandig gaan zitten al laat ik dit nog niet altijd zien.. Dat doe ik alleen als het mij uitkomt hoor! Niet wanneer een ander dat wel leuik vind :P Verder kan ik mezelf heel lief vermaken in de box. Dit werkt beter nu omdat de box nu een mooiere plek gekregen heeft in onze huiskamer niet zo weggestopt.. Ik hoef toch ook niet weggestopt te worden? k ben toch de mooiste bloem in dit huis? :)

Verder kan ik kontschuivend heel het huis door! En als je me op mijn buik legt en je houd iets leuks voor me wil ik ook nog wel even voor je teigeren ;) Al met al gaat het heel goed met mij!

Ik probeer me zo nu en dan ook al op te trekken in de box maar dit is nog geen succes story tot nu toe... maar goed ik blijf oefenen dan komt het vanzelf!

Nou ik ga mama vragen of ze is een fruithapje kan gaan geven want ik heb verschrikkelijke honger!

Dag *zwaai zwaai* Irene! Ja dat vergeet mama helemaal te vertellen ik zwaai echt naar iedereen!

Tandjes en bezoek :)

Dag allemaal,

Daar ben ik dan weer en het heeft niet eens lang geduurd of vinden jullie van wel? Hoe gaat het met mij? Nou eigenlijk hardstikke goed! Ik heb er een hele boel tanden bij gekregen en daarmee kan ik ontzettend hard bijten! Dat mag ik alleen niet :(

We zijn afgelopen zaterdag met om naar de stad geweest. Mama heeft daar een jas en schoenen gekocht maar ik werd ook niet overgeslagen hoor! Ik heb een heel mooi vestje gekregen en een nieuw speenlapje... en ik denk nog wel iets maar mama vertelt mij ook niet alles .. stom heh? maar ik denk dat ik de het meeste van ons nieuwe kleding krijg! Ik groei ook zo snel ;) Het was wel super gezellig met oma! Je kan dan zo lekker knuffelen en dan kan mama ook ff uitrusten haha.. verwennerij voor allebei. :)

Gisteren hadden we ook bezoek! Dat was ook reuze gezellig! We gingen wandelen.. was ook leuk en ze hebben een spelletje gedaan maar daar weet ik niet zoveel vanaf want ik lag toen lekker in mijn bedje!! ;)

Morgen gaan we geloof ik wandelen met allemaal hondjes! Het zal mij benieuwen ;) Het is in ieder geval lekker weer! En daarna komt mijn tante logeren das ook leuk !! Joepie!

Verjaardag achter de rug en hoog bezoek!

Dag lieve allemaal,

Mijn mama probeert tegenwoordig wat sneller te updaten! Gaat best goed toch??

Mijn moeder is jarig geweest en ze had een andere verjaardag dan verwacht maar hij was er niet minder leuk om hoor! Ochtends hadden wij een prive les baby zwemmen! En dat was echt leuk ik heb me wat afgespetterd!

daarna gingen we naar huis en toen was een van onze huisdieren dood!! Dat was nog een verjaardags cadeautje van mijn papa.. dus mama heeft meteen naar de dierenwinkel gebelt dat ie nu al dood was en toen mochten we met huisdier daarna toe .. dat betekende wel dat de verjaardag verplaatst werd van H naar A :) Dat was wel leuk want toen zag ik Oma daar! Altijd leuk toch??

Mama heeft van mij een hele mooie plant gekregen !! Met een heel lief vriendschaps kaartje! En een mama beker.. en verder heeft ze badeenden gehad , horloge, plantjes, nog meer bekers (goh denken ze allemaal dat ze bekers te weinig heeft?.. ).. Al die bekers die ze gekregen heeft staan nu op een heel mooi roodbloemachtig dienblad wat mama ook gekregen heeft staat mooi in haar nieuwe keuken!.. Maargoed genoeg over de verjaardag toch?

Met mij gaat het goed! Fijn heh? Ik groei hard.. ja nog steeds, brabbel wat raak, kan ook boos worden als ik niet krijg wat ik graag zou willen.. Ben dikke vriendjes met Hannah en alle andere beesten hier in huis ;)..

En verder kreeg ik gisteren ook nog hoog bezoek! Namelijk B.. zij kwam uit het verre buitenland! Ik had haar nog nooit gezien want zij is vertrokken vlak voor ik geboren moest gaan worden! Maar nu heeft ze mij dan eindelijk gezien en ze heeft ook nog hele mooie jurkjes mee genomen! Binnenkort zal ik die wel even aan jullie showen!

Nou de groetjes weer!!

Koetjes en Kalfjes

Dag lieve allemaal,

Nu is het dan weer is tijd om wat bij te kletsen of niet dan? Mama had tenslotte beloofd dat er niet zo heel veel tijd meer tussen de blogjes zou zitten! Dus bij deze dan weer een kletspraatje!

Hoe gaat het met mij? Nou volgens mij gaat het wel goed met mij hoor! Ik speel alsof het een lieve lust is! Ik rol echt alle kanten op. En als de hond dicht bij mij ligt dan zorg ik er wel voor dat hij wat haren kwijtraakt en dan kan ik er ook nog is heel hard om lachen!

Verder krijg k erop het moment iig 3 tanden bij. Misschien zijn het er zelfs wel 4! En daardoor kan ik ook om het minste of geringste huilen en dat vind mama niet zo gezellig. Maarja je kan niet altijd even gezellig zijn toch?

We hebben ook nog wel wat leuke dingen gedaan. Gisteren zijn we naar de hei geweest. Daar kwam mama Marianne met haar hond Lenny tegen! Dit was erg gezellig. Maar helaas ging het halverwege hard regenen :( Ik vond dat niet zo erg.. ik viel zelfs in slaap terwijl mijn voetjes nat werden! Maar mama vond er niets aan .. blegh! :)

Nu is mijn mama bijna jarig! Dan is ze voor het eerst jarig terwijl ze zelf mama is.. is wel bijzonder toch? :) Vorig jaar groeide ik nog heel hard in haar buik!

Nou goed jullie horen weer van mij hoor!

Het consultatie bureau met 7,5mnd!

Dag lieve allemaal,

Vandaag was me moeder alweer vroeg op !! En dat is niet erg want ik ben ook elke dag vroeg van de partij. Maar ze zei tegen mij dat we vandaag op moesten schieten want we moesten Charlotte op gaan halen! Zij zou vandaag gezellig langskomen.. :)

Nu nadat ik mijn papje heb gehad en lekker gedoucht ben zijn we richting Charlotte gelopen. Toen ik Charlotte zag moest ik meteen weer lachen! Altijd gezellig hoor zo'n tante ;) Maar toen zei mijn moeder plots dat we naar het consultatie bureau moesten .. ik vind dit helemaal niet erg hoor! Altijd leuk om weer te weten wat ik meet en weeg!

Daar aangekomen moesten we nog even wachten maar dat was ook geen straf want ik had het hardstikke warm! Maar ik heb even gekeken naar al die andere kindjes!

Daarna was ik aan de beurt! En ik weeg 8200 en ik ben 72cm lang alweer! Allemaal iets boven het gemiddelde! En de mevrouw vond dat het heel goed met mij ging! Nu hoeven we pas in oktober weer terug!

We wonen nu trouwens ook in ons nieuwe huisje! En daar is een leuk grasveld met een schommel voor mij erop en ook nog is een zandbak!

Nu zal mijn moeder weer proberen vaker te updaten want ze heeft genoeg met mij gedaan hoor! Ik ga ook lekker in een badje! Daar ben ik nu net nog in geweest maar nu moest ik slapen van mijn moeder!!!

Verhuizen en een nieuwe wagen!

Dag lieve allemaal,

Vandaag moesten we er al vroeg uit! Mama maakte mij dus wakker! Dat is altijd hardstikke leuk want dan komt hondje lief vaak ook richting mijn slaapkamertje en als ik die dan zie dan ben ik spontaan helemaal wakker! En kan ik al vroeg lachen!

Maargoed mama zei dat het vandaag een speciale dag was dus ik dacht wat moet dat dan weer zijn? Nouja toen gingen we met de auto weg dat was maar heel kort dus we gingen niet naar oma van verweg waar we best vaak heen gaan en dan zit ik heel lang in de auto! Ik vind auto rijden wel lekker hoor ik speel wat of ik doe een slaapje.. Maargoed nu dwaal ik af. We gingen dus niet naar oma maar waar gingen we wel naar toe? Toen we ergens aan kwamen waar het heel drassig was mochten we de auto uit.. blegh!! Maargoed toen konden we ergens naar binnen waar helemaal niets stond!! Toen zei mama tegen mij dat dat dan mijn nieuwe huis zou worden.. Nou groot hoor! Ik kan daar als ik wat groter ben ook wel is een keer de trap op hollen..... zal mama leuk vinden!

Maargoed morgen word er heel hard geverfd en de door een man die heel raar boers praat aan de tuin gewerkt! Die heeft papa van zijn papa en mama gekregen mijn opa en oma dus.. snappen jullie het nog?

Nouja verder heb ik ook een hele mooie nieuwe wagen! Een maxi cosi mura 4! In het rood uiteraard ;) En ik zit er echt in als een prinsesje hoor! Maar ik zal zorgen dat mama binnenkort de camera even uitleest zodat jullie kunnen kijken naar hoe ik er in zit!

Goed ik ga nu mijn bedje in want ik ben erggg moe!

Dag !!

Het Consultatie Bureau

Dag lieve allemaal,

Vandaag was het weer vroeg dag want ik moest eerst om 9u bij de logopediste zijn. Die zou van mij weer een gehoortest afnemen! Dit was dezelfde als die ik als heel klein babietje heb gehad. Nu ging het alleen wat minder makkelijk want bijna geen enkel dopje paste in mijn oor. Maar na veel gedoe is het dan toch gelukt en ben ik weer geslaagd voor mijn gehoortest. Nu ga ik pas 1 oktober weer in een gehoorcabine! Ik ben reuze benieuwd dan ben ik natuurlijk ook alweer een stuk groter!

Daarna mocht ik van mama even een slapie doen want ik ben gewend om ochtends te slapen en ik was dus ook hardstikke moe! En om half 12 werden we verwacht op het CB. Daar moest ik weer uitgekleed worden en vervolgens gewogen. Ik weeg nu 7500gram en meet 69cm! Ben dus flink gegroeit! De mevrouw van het CB was heel tevreden over mij en mijn moeder was natuurlijk zo trots als een pauw! Dat is ze altijd hoor.. Ook als ik is een mindere dag heb!

Daarna zijn we voor mij nog terug naar huis geweest. Daar heb ik een lekkere fles gekregen en toen zijn we op weggegaan naar de Ikea. Mama wilde nieuwe bankhoezen en die waren nu in de aanbieding! Nou ze is geslaagd hoor ;)

En toen konden we daarna naar huis en ik naar bed! Pff.. wat heb ik goed geslapen! Maar dat kon ook weer niet telang want mama moest nog boodschappen halen en dat kan ze natuurlijk niet zonder mij.. :) Dus toen ben ik maar weer wakker geworden om mee te gaan. En later hebben we nog bij ons nieuwe huis gekeken! Daar krijgen papa en mama morgen de sleutel van! Spannend hoor! Ik krijg dan een hele nieuwe kamer maar daar gaan jullie hier de fotos wel van zien hoor!

Goed dit is het weer voor nu, het schijnt dat we vandaag een nieuwe wagen voor mij gaan halen. Mama is het namelijk helemaal zat met die wagen die we nu hebben want er breekt telkens wat af.. Dus neem geen Joolz!!!!!! ... We krijgen gelukkig ons geld terug dat is dan weer een compliment voor Joolz :)

Goed tot morgen denk ik wel!

Draaien

Dag lieve allemaal,

Dat draaien begin ik steeds meer onder de knie te krijgen hoor! Ik kan het nu sinds een weekje. Mijn mama vond het namelijk de hoogste tijd dat ik dat is ging doen want we hadden vorige week zondag de december mama meeting en toen deed echt iedereen volgens mijn mama al rollen. Nu is het wel zo dat je mij niet kan vergelijken met al die andere kindjes want ik ben net zo uniek als hun! En ik doe het wanneer het mijn tijd is maar dat was dus nu :)

Ik draai nu wat af! Je legt mij in de box op me rug en ik begin te draaien! Het jammeren alleen is dat ik nog niet terug kan draaien dat is zo lastig! Dus dan begin ik wel even te jammeren .. en dan legt mama mij meestal snel weer op mijn rug maar soms moet ik ook wat langer wachten en van mama zelf tot een oplossing komen... .Nou ik ben hard aan het zoeken na die oplossing dat ik het snel zelf kan!

Jullie kunnen een filmpje van mijn rol belevenissen zien tussen de videos :) .. Mama die dacht ik ga maar is er naast zitten en een filmpje maken... Ze dacht even dat ik het niet ging doen maar ik deed het toch :)

Morgen vertrek ik met mama al vroeg naar de logopediste voor een gehoortest en later op de ochtend gaan we weer een bezoekje brengen aan het consultatie bureau! Dit keer zonder prikken :)

Dus tot morgen!

Volgende pagina »

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Irene

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: